Ontdek drie voorstellingen

Bezoekers van Reesfiets Cultuursafari gaan op safari langs drie voorstellingen.

  • Laat je meevoeren in het fantasievolle schimmenspel, gebaseerd op het bekende boek 'Lampje' van Annet Schaap, bij Cultuur BSO Studio T. Een betoverend avontuur met Bert Plagman (bekend van Sesamstraat) en partner Bianca van der Heijden.
  • Bewonder de verbazingwekkende circusshow van circusartiest en -docent Rein de Kok op basisschool De Wegwijzer. Een grappige circusshow vol trucks met jongleren, een diabolo die ook een tijger is en acrobatische kunsten waarvan je mond openvalt!
  • Laat je meeslepen door theatervoorstelling 'Bulhamel' bij gymzaal Bergeijkstraat, waar acteur en regisseur Hans Maas je meeneemt in een verhaal die begint met een piepklein leugentje maar eindigt in de ondergang van een heel koninkrijk.

Cultuur om de hoek

Het is de derde keer dat de Reeshof wordt getrakteerd op deze fietssafari. Met succes. Zo zei een bezoeker vorig jaar: “Het is veel goedkoper dan de Efteling en net zo vermakelijk voor het hele gezin!” En hoe fijn is het dat je cultuur kunt snuiven in je spreekwoordelijke achtertuin! Normaal gesproken moeten cultuur minnende Reeshofbewoners naar het centrum van Tilburg of Breda, nu is het om de hoek te vinden.

Reesfiets Cultuursafari is een co-creatie tussen EELT Theatercollectief en cultuurcoaches Reeshof met ondersteuning van Art-fact. Mis het niet!

Ben je erbij?

Tickets kosten € 2,50 per persoon (je betaalt alleen de administratiekosten)

Meer informatie www.eeltweb.nl.

Bekijk hier de flyer

Sfeerimpressie Reesfiets Cultuursafari 2023
Foto's door Reg Gruson

Publicatie: 1711528740

Overig nieuws