Voor (vernieuwende) erfgoedprojecten wordt er drie keer per jaar bekeken welke projecten in aanmerking komen voor een aanvullende subsidie. De spelregels staan op deze website https://erfgoedtilburg.nl/subsidie/

In de spelregels worden een aantal criteria genoemd. Ook wordt uitgebreid aangegeven in welk format je de subsidieaanvraag opstelt. Ondanks deze aanwijzingen gaat er toch nog wel eens wat mis. Daarom geeft Erfgoed Tilburg vooraf twee mogelijkheden om je aanvraag voor te bereiden:

  • Dinsdag 14 mei workshop Hoe schrijf ik een goede aanvraag? door Tim van der Avoird.
    Locatie: Regionaal Archief Tilburg/ Kazernehof 75.
  • Dinsdag 21 mei kun je je plan voorleggen aan andere erfgoedpartners en Petra Robben.
    Locatie: Regionaal Archief Tilburg/ Kazernehof 75.
  • Vrijdag 31 mei is de deadline 23.59 uur. Digitaal insturen petra.robben@stadsmuseumtilburg.nl

Deadlines

De deadlines voor 2024 zijn 1 juni en 1 oktober. De sluiting is middernacht voorafgaand aan de datum, dus 31 mei en 30 september ****om 23.59 uur. Aanvragen die na 00.00 uur zijn ingestuurd worden niet meer meegenomen.

De Adviescommissie vergadert 15 juni 2024. Daags erna krijg je via de mail de uitslag. Binnen twee weken krijg je een uitgebreide toelichting en wordt de betaling geregeld.

Heb je vragen of wil je meer informatie over het aanvragen van subsidie voor erfgoedprojecten? Neem contact op met Petra Robben, Hoofd a.i. van Stadsmuseum Tilburg en Coördinator Erfgoed Tilburg, via:

T 06 532 684 37 / E petra.robben@stadsmuseumtilburg.nl

Publicatie: 1715245800

Overig nieuws