We zingen een gevarieerd klassiek repertoire van alle tijden. Voorkeur ligt bij muziek die niet vaak opgevoerd wordt.

Onze dirigente Herma Timmer weet steeds een boeiend programma op te stellen voor zowel het publiek als het koor. Er zit variatie in makkelijk en wat ingewikkelder in het gehoor liggende liederen voor het publiek. Soms studeert de muziek redelijk snel in en soms is het een redelijk kluif om deze ons eigen te maken.

We studeren de muziek thuis in nadat we uitleg van de dirigente hebben gehad over betekenis en achtergrond en bijvoorbeeld de eerste bladzijde door hebben genomen. Voor thuisstudie worden de liederen ingevoerd in het capella programma zodat je ook kunt studeren als je niet over een muziek instrument beschikt of moeilijker noten kunt lezen.

We repeteren op de dinsdagavond van 19.45 tot 22.00 uur en de contributie bedraag 20 euro per maand.

Momenteel kunnen we niet repeteren op onze vaste repetitie locatie in Tilburg - west en wijken we uit naar de basisschool de Boemerang in Tilburg de Reeshof. Deze moderne school heeft een ruime hoge repetitieruimte voor ons met een goed ventilatie systeem. Hier kunnen we Coronaproof repeteren door voldoende afstand te houden van elkaar.

Mocht je interesse hebben neem dan contact op met onze secretaris via info@sottovocetilburg.nl

Je kan eerst 4 keer vrij kennismaken op de repetitieavond door mee te repeteren om te kijken of samen met ons zingen bevalt. Daarna volgt een bindende stemtest door de dirigente waarna je lid kan worden van het koor.

Je bent van harte welkom om eens vrijblijvend langs te komen.

Voor meer informatie kan je ook onze website bekijken. WWW.Sottovocetilburg.nl

Welkom! Het bestuur van Sotto Voce

Publicatie: 1600355520

Overig nieuws