Op 6 januari 2024 is het weer zover: de Sterrentocht verlicht de gezellige binnenstad van Tilburg voor de tweede keer! Onder het inspirerende motto 'Er is maar één toekomst en dat is een gezamenlijke' nodigt Stichting Het Vierde Geschenk iedereen uit om deel te nemen aan dit betoverende evenement. Want laten we eerlijk zijn, licht verbindt ons allemaal, ongeacht achtergrond of cultuur.

Een magisch onderdeel van de tocht zijn de lichtsculpturen, verspreid over verschillende Tilburgse wijken. En hier komt het leuke gedeelte: in de tweede week van de kerstvakantie, op 2, 3 en 4 januari, heb jij de kans om zelf deel uit te maken van dit creatieve spektakel! Onder begeleiding van kunstenaar Ton Lammers kun je meebouwen aan de lichtsculpturen op twee locaties.

Locaties

In de Reeshof, bij Cultuurbso Studio-T aan de Breskensstraat 11, ben je welkom op di 2, wo 3 en do 4 januari van 9.30 tot 12.30 uur. En in Armhoefse Akker, op Oisterwijksebaan 8, kun je op dinsdag 2 januari van 13.00 tot 17.00 uur en op woensdag 3 en donderdag 4 januari van 10.00 tot 17.00 uur jouw bijdrage leveren.

Aanmelden

Meedoen is helemaal gratis! Meld je aan door een bericht te sturen naar Marika Taborsky via taborsky@xs4all.nl of bel haar op 06 57677204.

Wil je meer weten over de Sterrentocht en alle details ontdekken? Check dan snel de website.


Art-fact is trots om aan te kondigen dat we de Sterrentocht de komende 2 jaar ondersteunen van het Buurtcultuur-programma. Dat belooft een schitterende start van het nieuwe jaar te worden!

 

Publicatie: 1703320200

Overig nieuws