Kijk op www.korenveld-brabant.nl voor meer informatie en inschrijving. Schrijf je snel in, want er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschibaar!

De Corona maatregelen maken dat creativiteit gewenst is in het plannen van evenementen als deze. Bij alles staat de veiligheid van deelnemers, workshopleiders en vrijwilligers voorop. Daarom is er bij deze editie voor gekozen om het zwaartepunt te leggen op de online workshops. Deelnemers kunnen zo gewoon vanuit hun eigen omgeving deelnemen aan de workshops door o.a. Bob Chilcott (Groot-Brittanië) , Peder Karlsson (Zweden), Panda van Proosdij, Francis van Broekhuizen en Marlou Vriens.

Daarnaast zijn er ook live workshops voor koren. Op de locatie zijn alle maatregelen genomen om de workshops veilig te laten verlopen en te voorkomen dat deelnemersstromen elkaar kruisen.

Er is een speciaal programma voor kinderkoren in CHV Noordkade in Veghel.

En uiteraard gaat dit programma alleen door, wanneer de maatregelen op dat moment het toelaten. Mocht het evenement om Corona redenen niet door kunnen gaan, dan krijgt u uw inschrijfgeld teruggestort.

Datum: zaterdag 6 en zondag 7 maart 2021 Activiteit: Provinciale Zangersdagen Brabant Luidkeels

 

Korenveld

 

Deze dag wordt georganiseerd door Korenveld, een samenwerkingsverband van meerdere organisaties die zich sterk maken voor de koorzang in Brabant:

 

- Federatie Tilburgse Zangverenigingen

- Stichting Brabantkoor

- Eindhovense Koren Federatie

- Stichting EduVox

- Stichting Koorplein

- Stichting Maestro

- Kunstloc Brabant

- Stichting Zuid Nederlands Concertkoor