Brabant Luidkeels: nog plaatsen beschikbaar!

De voorbereidingen voor Brabant Luidkeels 2021 zijn in volle gang. Op 6 en 7 maart 2021 organiseert Korenveld wederom provinciale zangersdagen onder de naam Brabant Luidkeels. Twee dagen met online en live workshops voor koren en individuele koorzangers van alle leeftijden en niveaus.

De inschrijving stromen binnen, zowel voor de live als online workshops. Maar er zijn nog plaatsen en wat is een mooier begin van het jaar dan je meteen inschrijven voor dit evenement!

De Corona crisis en de daaruit voortvloeiende maatregelen hebben een zware impact op de cultuursector en het zingen. Desondanks zijn wij ervan overtuigd dat wij ook in deze moeilijke tijd op een mooie en veilige manier dit evenement vorm kunnen geven. Met veel online workshops die je gewoon thuis vanuit je huis kunt volgen! En ook enkele live workshops voor koren en een speciaal programma voor de jeugdige zangers in CHV Noordkade te Veghel.
Docenten zijn o.a. Bob Chilcott (Groot-Brittanië) , Peder Karlsson (Zweden), Panda van Proosdij, Francis van Broekhuizen en Marlou Vriens.

Kijk op www.korenveld-brabant.nl voor meer informatie en inschrijving. Schrijf je snel in, want er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschibaar!

Publicatie: 1610022840

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang het laatste en actuele nieuws

inloggen

Voor (aangesloten) organisaties