Door wie
Art-fact, Schouwburg & Concertzaal, Factorium en deDanspunt
Datum
3 juli 2022
Locatie
Schouwburg en concertzaal Theaters Tilburg
Bijdrage Art-fact
€ 25.000

Een zo breed mogelijk aanbod van disciplines, verenigingen, groepen en individuele deelnemers krijgt hier de kans om weer op het podium te staan en daar samen een feestje van te maken.  

De programmering voor deze dag is in volle gang. Er is nog ruimte voor deelnemers, zowel grotere gezelschappen als kleine ensembles en individuen.

Het gaat om:
Korte optredens van maximaal 15 minuten, eventueel 2 x op de middag. Dit in overleg met de programmeur. NB: een dansgroep kan een reeks choreo’s van een paar minuten laten zien, een theatergroep brengt bijvoorbeeld enkele scenes van in totaal 10 minuten. Presentaties van bestaand repertoire/fragmenten uit een productie of voorstelling die al concrete vorm heeft. Ruimte om jezelf/de vereniging te promoten. Niet alleen door het optreden, maar ook met een plek op de ‘promomarkt’ in de foyer van de Schouwburg. Programma tussen 13-17 uur.

Meedoen? Meld je aan voor Tilburg On Stage! vóór 14 maart via dit formulier. Neem voor vragen contact op met Judith Ensel of Marieke van Middelkoop via info@art-fact.nl of bel 013-5360869

Publicatie: 1646128500

Overig nieuws