Door wie
DutchCulture en de werkgroep Internationalisering van Regioprofiel Cultuur BrabantStad
Datum
12 maart 2020
Tijd
Het evenement is i.v.m. het Corona virus afgelast. Er wordt gezocht naar een nieuwe datum.
Locatie
kunstloc

 
Op 12 maart ontvangen DutchCulture en de werkgroep Internationalisering van Regioprofiel Cultuur BrabantStad Brabantse makers en instellingen voor DC on tour – Editie Brabant bij Kunstloc in Tilburg.

De internationale zichtbaarheid van Brabantse makers en instellingen is groeiende en hun internationale ster is rijzende. De potentie is groot en niets voor niets zet Provincie Noord-Brabant in op intensivering van internationalisering en is er de succesvolle proeftuin in het kader van Regioprofiel Cultuur BrabantStad.

Maar waar begin jij als je over de grens wilt werken? Of je internationale praktijk wilt uitbreiden naar andere landen of met nieuwe projecten? Hoe kom je in aanmerking voor een Europese subsidie? Hoe moeilijk is het om een visum te krijgen voor de VS? Of wat zijn de mogelijkheden in de grensregio’s met België en Duitsland?

Op 12 maart staan het verkennen en waarmaken van jouw internationale ambities centraal. Er zijn adviseurs van DutchCulture aanwezig met kennis van specifieke landen, diverse Europese subsidiemogelijkheden, mobiliteitsvraagstukken en informatie over residenties wereldwijd.

De dag bestaat uit twee delen:

13.00 – 15.30 uur: Adviesgesprekken
Gedurende de middag kan je spreken met de adviseur(s) van jouw keuze. In persoonlijke gesprekken van 30 minuten kan je specifieke vragen stellen rondom jouw internationale ambities en ideeën.

15.30 – 17.00 uur: Presentatie en netwerkmoment
Om 15.30 uur is er een plenaire presentatie waar we het internationaal cultuurbeleid toelichten en ingaan op de Brabantse context. Ook laten we verschillende mogelijkheden in een vogelvlucht voorbijkomen. We sluiten de dag af met een Q&A en een netwerkmoment.

Geïnteresseerd? Teken vast in op een gesprek met een adviseur en/of reserveer een plekje voor de presentatie.

Publicatie: 1583770560

Overig nieuws