Even voorstellen: Iris Wieringa

Iris: “Stage liep ik ook al bij Bassischool de Elzen (Tilburg), het Koning Willem 2 college (’s-Hertogenbosch) en bij Sint Janslyceum (’s-Hertogenbosch). En nu sta ik in de startblokken voor een heel ander soort stage bij community project Schônste wijk.

Een stukje over kunst schrijven vind ik moeilijk, omdat je kunst moet ervaren en moet meemaken. Je moet het kunnen opsnuiven en erover kunnen filosoferen, en dan… als je geluk hebt…verwondert het je.

Daarnaast kan kunst verbinden, door samen zo’n ervaring te delen en je samen te verwonderen kunnen er de mooiste vriendschappen ontstaan.  Kunst is als ware het zaadje, waaruit verbintenis kan groeien.

Als kunststudent vind ik dit proces van verbintenis door kunst een heel interessant en waardevol proces. Samen met de buurtbewoners hoop ik veel zaadjes te kunnen planten in Tilburg. Zodat de hele stad dadelijk in bloei staat met verbintenissen.

Ik hoop een actieve en waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan Hasselt-GoirkeWest-Bouwmeesterbuurt en veel met buurtbewoners uit te wisselen.

Publicatie: 1580387400

Overig nieuws