Door wie
Art-fact / Kunstpodium T i.s.m. de Cultuurkantine
Datum
7 t/m 29 oktober; Elke vrijdag, zaterdag en zondag
Tijd
13:00 tot 17:00
Locatie
Kunstpodium T, Noordstraat 105, 5038 EH Tilburg
Bijdrage Art-fact
€5000 uit Impuls Jongerencultuur

Diversiteit aan creativiteit
De tentoonstelling toont nieuw werk gemaakt van juli tot en met september, waarbij jonge kunstenaars en junior curatoren workshops hebben gevolgd onder begeleiding van professionele kunstenaars. Hierbij gingen ze creatieve uitdagingen aan en experimenteerden ze met diverse vormen van beeldende kunst, zoals fotografie, tekenen, schilderen, gemengde technieken en ruimtelijke werken. Elke junior curator heeft op unieke wijze een ruimte in Kunstpodium T ingericht, wat zorgt voor een boeiende en veelzijdige expositie.


Positieve openingservaring

Myrte, een van de junior curatoren, vertelt over de opening: "De opening was een levendige gebeurtenis, waar veel glimlachende gezichten te zien waren. Ik ben erg blij met het eindresultaat. Het is hartverwarmend om te zien hoe de expositie zo goed is ontvangen! Voor ons allen was dit een waardevolle leerervaring, en het was bijzonder om de expositie op deze manier te mogen openen." 


Creative Capsule biedt een kijkje in de kunstwereld van morgen en toont het opkomende talent van vandaag.


Een unieke samenwerking met Art-fact
Art-fact en Kunstpodium T bundelen hun krachten om jongeren tussen de 13 en 24 jaar een creatief podium te bieden, waar ze hun kunstzinnige talenten kunnen laten zien. In een stad waar de kansen voor deze leeftijdsgroep beperkt zijn op het gebied van beeldende kunst, dient dit project als een creatieve brug. Dit project is een samenwerking tussen Art-fact en Kunstpodium T die een brug slaat tussen aanstormende jonge kunstenaars en aspirant-talenten die een opleiding tot beeldend kunstenaar volgen. Een artistiek avontuur voor de nieuwe generatie!

Dus, als je op zoek bent naar een dosis frisse creativiteit en het sprankelende talent van jonge kunstenaars wilt ervaren, bezoek dan Creative Capsule bij Kunstpodium T. Veel plezier!

Publicatie: 1697029200

Overig nieuws