Fashion Clash - Ypie festival - € 7.500,00

Datum: 26 juni; locatie: Tilburg Noord, Ypelaarpark
Ypie Festival is een eendaags mode buurtfestival dat i.s.m. jongeren uit Tilburg Noord wordt georganiseerd. Het programma bestaat uit modepresentaties, muziek, urban arts, food, workshops en de presentatie van een kunstwerk (The Hooooooodie Project). Het festival is onderdeel van het Second Skin project van Fashion Clash binnen het meerjarenproject ForwArt.

Stadstuin Theresia - Muziekwandeling Theresia - € 4.000,00

Datum: 22 november 2022; locatie: Tilburg Oud-Noord, in de wijk Theresia 
Muzikale ontmoeting door en voor wijkbewoners. Leer de wijk en haar bewoners kennen door deze  muzikale wandeling. Verschillende buurtbewoners en muzikanten ontmoeten elkaar in de muziek met als doel een korte presentatie voor de buurtbewoners tijdens de muziekwandeling te geven. In de aanloop naar de dag toe, gaan zij aan de slag met hun stem, een muziekinstrument of een muziekstijl/genre. Onder begeleiding van een professioneel muzikant, komen de verschillende groepen buurtgenoten tot een korte performance. Deze wordt tijdens de wandeling op meerdere tijdstippen uitgevoerd zodat het publiek alle performances in een middag kan zien.

Tilburgs Vocaal Ensemble - Passion Music - € 3.500,00

Datum: 19 november 2022; locatie: volgt zodra bekend
Binnen Passion Music van de Britse componist Will Todd komen (klassieke) koorzang en jazz samen. Een combinatie die niet vaak wordt uitgevoerd. Het is een werk voor koor, gospelzangeres en een jazz-ensemble. Voor het TVE vernieuwend qua timing, ritmiek, stemkleuring. Een verrassende combinatie van improvisatie met expressie en energie van klassieke koorzang geworteld in de Engelse traditie.

St Cecilia Mannenkoor Jubileumconcert Congratulations - € 3.188,00

Datum: 20 november 2022; locatie: Tilburg Centrum, Schouwburg Concertzaal Tilburg
St Cecilia Mannenkoor bestaat 145 jaar en geeft een speciaal concert in samenwerking met de Tilburg Big Band en een solist. Zo kunnen ze een nieuw genre aanbieden, waar speciale arrangementen voor worden gemaakt en waar met behulp van een professionele regisseur een bijzondere en afwisselende voorstelling mogelijk wordt.

 

 

Publicatie: 1653497760

Overig nieuws