Stichting Straat - De Reit: leren, wonen, werken, zorgen - €7.500,00

Datum: 1 mei; locatie: divers in de Reit

Festival-achtige opzet op 12 locaties aan de Professor Cobbenhagenlaan, inclusief campus Tilburg University. Dans, muziek, theater, zang, poëzie, expositie. Een maand vol activiteiten met een slotweekend vol optredens op 12-14 locaties. De optredens zijn gebaseerd op de historie en de huidige betekenis van die plekken.  

 

Zuid Nederlands Concert Koor - Meezingconcert Requiem Brahms - €7.500,00

Datum: 7 mei; locatie: Concertzaal Theaters Tilburg

Workshop voor amateurzangers met aansluitend publiek concert door de deelnemers, onder begeleiding van een professioneel symfonieorkest en met medewerking van professionele solisten.

 

De Danspunt - De Vloer op - €6.490,00

Datum: zondag 21 mei; locatie: Muzentuin

deVloerOp is een dansfestival waar de amateurdanser zijn hart kan ophalen en naar hartenlust dans kan beleven. Een dag waar je gelijkgestemden ontmoet en ontdekt wat er nog meer aan dans in Brabant te vinden is. Door mee te doen aan workshops, je te presenteren op een podium of door spontaan de interactie aan te gaan.

 

Euopean Jazz Movement - T.A.S.C. - 6.890,00 

Datum: 18 juni; Locatie: Cinecitta

Muziekconcert van de Troisième Age Social Club (T.A.S.C.) met een repertoire van 12 composities. Dit zijn eigen composities van artistiek leider Bas Cooymans. De muziek is in de eerste plaats gericht op publiek wat affiniteit heeft met zowel klassiek, jazz, als theatermuziek en pop. Kortom een breed scala aan de wat meer kunstzinniger stijlen dan van 'het standaard ouderen amusements[1]repertoire'.

 

Muziekvereniging L’ Aventure Musicale – Americás - €3.000,00

Datum: 25 maart; locatie: Concertzaal Theaters Tilburg

Een concert waarbij de muziek geprogrammeerd is rond het thema Americas. De inspiratie voor dit thema is gebaseerd op een bijzondere kaart van de Franse kunstenares Sabine Réthoré. Haar ontwerp heet ‘Americas’ met de Golf van Mexico en de Caraïbische zee als centrum van Amerika.

 

Dansnest - How to buil dan ark - €7.500,00

Data: 12-18 juni; locatie: Tilburg West

Een in het oog springende sculptuur dient in dit community art project als aanjager voor gesprek, ontmoeting en beweging. Rondom het thema evenwicht worden verschillende artistieke interventies georganiseerd in de publieke ruimte. In de eindpresentatie komen de artistieke resultaten samen.

 

Ook een idee voor een bijzonder kunstproject? De deadline voor 2023, periode 1 is 1 april. Je hebt dus nog vier maanden om je plan goed uit te werken! Vragen? Neem contact op met een van de programmamakers via info@art-fact.nl of 013 5360869.

 

 

 

 

Publicatie: 1671708840

Overig nieuws