Turnlab Vocaal Leiderschap

In dit TurnLab ontwikkelt de Turnclub we ideeën en plannen die koren door de coronatijd helpen en daarbij nieuwe verbindingen leggen met hun (natuurlijke) omgeving. Kan samen zingen de relatie tussen mens en natuur versterken?

Duizenden koren zijn stilgevallen; de vogels zingen deze winter het hoogste lied. En terwijl zelfs de discussies over zigzagopstellingen en ventilatiesystemen zijn gestaakt weten we allemaal dat straks de zon weer doorbreekt en we massaal naar buiten gaan. Laten we kijken hoe we buiten kunnen zingen. Niet als halfslachtige vervanging van de oorspronkelijke repetitielocatie, maar als zoektocht naar verbinding en resonantie met de omgeving. Opdat we elkaars stemmen weer echt kunnen horen.

In het Turnlab Vocaal Leiderschap werken dirigenten, componisten, koorbestuurders en ondernemers met lef, verbeeldingskracht en een hart voor de verbindingskracht van zang aan nieuwe vormen van samen zingen, die een bijdrage kunnen leveren aan het herstellen van wat gebroken is. De coronacrisis slaat een gat in korenland, maar veel breder in het sociale leven. Dat vraagt om een zang-deltaplan voor herstel van verbondenheid en wezenlijke ontmoeting! Meer informatie en het inschrijfformulier vind je op de website van the Turnclub 

Het TurnLab Vocaal Leiderschap is een initiatief van componist en The Turn Club-oprichter Merlijn Twaalfhoven en componist, dirigent Imre Ploeg.

Publicatie: 1615974420

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang het laatste en actuele nieuws

inloggen

Voor (aangesloten) organisaties