Wie verdient een schildje voor zijn inzet in Corona tijd?

Het Dankraam van Tilburg is geïnspireerd op een glas-in-loodraam uit 1952, na de pokkenepidemie in Tilburg. 38 personen kregen destijds een schildje, helden die de stad door de epidemie hebben geholpen. Ook nu willen de initiatiefnemers voor Dankraam een aantal mensen met een speciaal paneeltje in het zonnetje zetten. En iedereen kan een held voordragen.

je hebt vast al wel gehoord van het Dankraam van Tilburg, de online plek waar je een ander kunt bedanken of moed inspreken. Het is een initiatief van Berny van de Donk, Eelt Theatercollectief, Studio Web Presence en Stadsmuseum Tilburg. Ruim 120 inzendingen zijn al binnengekomen en er kan nog aangevuld worden tot en met 31 mei, doe dat vooral! Er zijn plannen om de online inzendingen te verwerken in een variant op doek, als tastbaar aandenken aan de helden van de coronaperiode.Bekijk hier de inzendingen of stuur ook een inzending voor het Dankraam op (dat kan met een foto, video, gedicht of tekening).

Is er een bijzonder persoon, die een schildje verdient voor zijn inzet tijdens de Corona crisis? nomineren doe je zo: stuur een mailtje naar info@dankraamtilburg.nl. Zet in het bericht de naam en de reden waarom juist deze persoon een paneeltje verdient. Nomineren kan tot en met 31 mei.

Publicatie: 1590133320

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang het laatste en actuele nieuws

inloggen

Voor (aangesloten) organisaties