Andantino koor - Andantino's wereld draait door

Een muziek/theatervoorstelling over maatschappelijk getinte thema’s met verschillende media en technieken.
Data: 22, 23 en 24 april 2022; locatie: ’t Plein (Theaterzaal), Udenhout.

Het Gevallen Land - 24 hour project Het gevallen land

Een theaterclub voor ambitieuze amateurspelers in Tilburg, die haar oorsprong vindt in de ter ziele studententheatergroep De Koffer. In 24 uur werkt de club met een grote groep spelers van concept tot voorstelling gebaseerd op ‘the 48 hours film project’.
Datum: zaterdag 9 januari 20.00u.; locatie: volgt.

Tikiko - De kleine zeemeermin

Vier musicalvoorstellingen met zang, dans en toneelspel. De 6-18-jarige leden worden uitgedaagd tot meerstemmige zang. Vrijwilligers ondersteunen met decor, kleding en grime.
Data: 13 en 14 maart 2022 Locatie: De LOFT

Brabant Koor - Reflections on our time

Brabant Koor met Kamerata Zuid, Fontys AMPA en AME en Theaters Tilburg.  Centraal staat het oratorium ‘A Child of Our Time’(Tippett), een bijzonder repertoire met maatschappelijke relevantie.
Data: Interdisciplinair event: 12 april 2022, locatie: Poppodium 013; Concertdatum: 22 april 2022, locatie Concertzaal Tilburg.  

Studio Asisië - Nabij

Een participatief theaterproject van Studio Assisië, Speels Collectief en EELT Theatercollectief, dat bewoners en inwoners uit Udenhout en Biezenmortel betrekt bij de ontwikkelingen op Landpark Assisië. Ambities en dromen in een raamvertelling met vier theatervoorstellingen.
Data: 14 en 15 mei 2022; locatie: Landpark Assisië. 

Yellow Brick Roadies - Douze Points

Een multidisciplinaire theatervoorstelling van Tilburgse makelij rond het thema Eurovisie Songfestival.
Data: mei (volgt); locatie: LocHal.

De Blauwe Dwaas - Beste Naasten 

Een tentoonstelling, met portretten en teksten en spreekbeurten van en over ‘buren’. De Blauwe Dwaas biedt als jonge gallerie een laagdrempelig podium voor (amateur)kunst midden in een winkelstraat. Enthousiasme, ontmoeting, samenwerking en verbroedering in de kunsten staat centraal.
Data: 4 t/m 19 maart 2022, 13.00-17.00u.; gesprekken: 1e twee weken dagelijks van 15.00-17.00u.; locatie: Galerie de Blauwe Dwaas, Heuvelstaat 96

Chilton Galimo - Between a rock and a hard place 

Drie theatervoorstellingen met vijf urban danstalenten tussen 16-25 jaar, die gecoacht worden door drie theaterprofessionals. Hiermee maakt Chilton de weg.
Data: mei/juni 2022 (volgt); locatie: Factorium. 


Wil je weten met welke bedragen de projecten zijn toegekend, kijk dan onderaan de pagina Regeling Bijdrage Bijzondere Kunstprojecten. Geïnspireerd? In 2022 - periode 1, wordt de regeling per 1 april opengesteld. Uiterlijk 1 mei 2022 moet je aanvraag binnen zijn.  

 

Publicatie: 1637157180

Overig nieuws