Stichting Verhalis: Namen en Nummers 
Een participatieproject waarin Tilburgers een tijdelijk monument oprichten voor de vermoorde Joodse Tilburgers uit WO II. Met muzikale ondersteuning van Kamerkoor Ad Parnassum en diverse Spoken Word-artiesten. 
Locatie: Spoorpark  |  Datum: 3 september 2021

Stichting MoveToMeet: ALL-EEN
Dansvoorstelling met contextprogramma. O.l.v. Katja Grässli en een artisitiek team Dansvoorstelling voor doof, slechthorend en horend publiek, gedanst door een dove en een horende danser. Het contextprogramma bestaat uit dansworkshops, lezingen, publieksgesprekken, foto expositie en een educatief programma voor regulier en speciaal onderwijs.
Locatie: De Nieuwe Vorst  |  Data: openbare work in progress toonmomenten/presentaties: 16-10-21, 13-11-21; Première 18-11-21 en 19-11-21, 20-11-21

Orkest L’ Aventure Musicale: Heroes
Muziekoorstelling - Heroes van David Bowie was inspiratie voor Symfonie nr. 4 ‘Heroes’ van componist Philip Glass. Het blaasorkest brengt een programma met muziek van beide muzikanten, klassiek om naar te luisteren en meezingnummers van Bowie. Dat belooft een feestje te worden!
Locatie: Theaters Tilburg  |  Datum: 27 november 2021 

Het 4e geschenk: De Sterrentocht 
Multicultureel en interdisciplinair evenement gestoeld op de eeuwenoude traditie van Driekoningen, voor alle Tilburgers. Een parade met lichtobjecten, performances, Spoken Word, zang, dans, muziek waarbij zowel deelnemers als toeschouwers worden betrokken.
Locatie: Tilburg Centrum  |  Datum: 9 januari 2022

Houd onze website in de gaten voor meer nieuws over deze bijzondere kunstprojecten! 

Geïnspireerd om ook een aanvraag te doen? In september start ronde 2.
Naar de regeling Bijdrage Bijzondere kunstprojecten

Publicatie: 1620138420

Overig nieuws